Wij willen je graag  helpen om sterker, slanker, fit of nog fitter te worden.

Onze personal trainers stellen samen met jou ambitieuze en realistische doelen, maken een persoonlijk plan en zetten een programma op om je te motiveren en te begeleiden naar je doelen toe. Hoe dat plan eruit ziet, is voor iedereen verschillend.

Met de juiste eet-, beweeg- en leefstijladviezen is er meer mogelijk dan je je nu voor kunt stellen.

Begin vandaag nog met het werken aan jouw doelen en gezonde leefstijl!

Bodyvit Bodyvit Logo Slogun

Visie

Onze persoonlijke benadering is onze kracht. Bij Bodyvit geloven we dat een evenwichtige levensstijl meer is dan bewegen alleen. Daarom bieden wij een combinatie van training, revalidatie, voedingsadvies en coaching. Een actief en succesvol leven begint bij een gezonde geest in een gezond lichaam.

Het team van Bodyvit sport & Health bestaat uit hoog opgeleide gecertificeerde trainers.

De personal trainers van Bodyvit zijn gediplomeerd bij EFAA , NASM en Fitvak. Zij volgen jaarlijks workshops om hun kennis en expertise up to date te houden. Naast trainers zijn ze ook de coach en inspirator die je nodig hebt om je doelen te behalen.

Bodyvit Beeldmerk Licht

Werkwijze

Wanneer je bij Bodyvit gaat trainen, volg je een programma dat is samengesteld op basis van een intakegesprek en een bewegingsanalyse. Jouw achtergrond, conditie en wensen staan in je fitplan centraal. Om je zo goed mogelijk te helpen je doelen te bereiken, vragen we je een vragenlijst in te vullen over je eet- en drinkpatroon, dagindeling, werksituatie, sportieve en medische geschiedenis en je hobby’s. Uiteraard blijft alle informatie tussen jou en de trainer.

Naast een trainingsprogramma maken ook voedingsadviezen en coaching deel uit van jouw persoonlijke fitplan. Samen bepalen we de juiste trainingsvorm en -frequentie, waarbij we rekening houden met je sociale leven. Op deze manier is een gezonde levensstijl makkelijker vol te houden.

Tijdens de oefeningen maken we weinig gebruik van het traditionele ‘in de apparaten hangen’. Wij trainen vooral door de kracht van je eigen lichaam te gebruiken.

Neem contact op voor informatie of een introductietraining. Wij van Bodyvit staan voor je klaar!

Bodyvit Web W