Nieuw! Synrgy Circuittraining bij Bodyvit

Circuittraining is een van de oudste trainingsmethoden en is in 1953 ontwikkeld door R.E. Morgan en G.T. Anderson aan de universiteit van Leeds.

Tijdens een circuittraining doorloop je doorgaans een fullbodyschema, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

SYNRGY

Is een systeem voor training in kleine groepen dat sporters meerwaarde biedt aan elke fitnessfaciliteit. Dit speciaal voor Bodyvit op maat gemaakte product met zijn prachtige ontwerp stelt een fitnessfaciliteit in staat om echt te voldoen aan de wensen en behoeften van verschillende soorten sporters.

Met behulp van de Synrgy kun je als sporters werken aan verschillende doelen. Tijdens een Synergy training werk je aan het uithoudingsvermogen, stabiliteit, coördinatie, snelheid, behendigheid, lenigheid en kracht. Daarnaast kan er door middel van één apparaat verschillende trainingsvormen toegepast worden zoals romptraining, trainen met eigen lichaamsgewicht, trainen van reactiesnelheid en training voor specifieke sporten. Het trainingssysteem is speciaal ontworpen om sporters een gevarieerde en uitdagende training aan te bieden binnen één zone.

De circuittrainingen zijn op:

  • Maandag: 10:00, 18:00
  • Dinsdag: 18:00
  • Woensdag: 08:45
  • Donderdag: 10:00
  • Vrijdag: 18:00

De hele maand oktober is actie maand dus kun je het gratis uitproberen.
Boek hier je eerste proefles

Vitaal en sterk