Kidsbootcamp!

Kinderen zijn tegenwoordig helaas steeds minder actief en fit aan het worden maar hoe komt dat? Er zijn verschillende factoren die dragen aan de afnemende fitheid van kinderen. Toename van schermtijd, verminderde buitenactiviteiten, veranderingen in voedingspatronen en minder aandacht voor lichamelijke opvoeding in scholen spelen allemaal een rol. Deze factoren dragen bij aan een meer sedentaire levensstijl.

Daarom met groot enthousiasme introduceren wij onze Jeugd Bootcamp, een programma speciaal ontworpen voor jongeren tussen de 8 en 16 jaar oud. Onze bootcamp biedt een complete workout om uw kinderen op een uitdagende en plezierige manier naar een hoger niveau van fitheid te brengen, terwijl we blessures proactief voorkomen.

We zullen werken aan kracht, uithoudingsvermogen en de ontwikkeling van vaardigheden die niet alleen gunstig zijn voor hun algemene gezondheid, maar ook voor de sporten die ze al beoefenen. Kinderen zullen zelfs merken dat ze uitblinken in hun favoriete sporten na deelname aan onze bootcamp.

We begrijpen dat kinderen in de groei zijn, daarom zorgen we ervoor dat er geen overbelasting plaatsvindt. Onze trainingen zijn uitgebalanceerd en vooral leuk om te doen! Want het belangrijkste is dat uw kinderen plezier beleven aan iets dat bijdraagt aan hun gezondheid.

Details over Kidsbootcamp:

  • Duur: 8 weken
  • Leeftijdscategorie: 8-16 jaar
  • Startdatum: 28 februari om 19:00 uur
  • Elke woensdag om 19:00 uur en zondag om 11:30 uur

1 x per week voor €39,95 p/m of 2 x per week voor €49,95 p/m

De eerste week is een gratis proefweek.

Geef uw kinderen de kans om fit, gezond en vol energie te zijn! Neem contact met ons op om ze aan te melden voor de gratis proefweek!

Vitaal en sterk