Reverenties 

Roxana van der Meulen

Philip is een fijne trainer om mee samen te werken. Hij weet de training verrassend in te vullen en motiveert mij intussen al meer dan 3 jaar. Daarnaast toont hij interesse in mijn leefritme en geeft hij slimme (voedings)-adviezen om zo gezond mogelijk te leven. De uitdagende en verrassende trainingsschema’s in combinatie met het persoonlijke advies en de fijne sfeer hebben ervoor gezorgd dat ik me thuis voel in de sportschool. Ik kan iedereen aanraden ook het avontuur aan te gaan! Dank je wel.

Phillipe de Knijff

De trainingen die Mischa geeft zijn intensief en afwisselend. Elke training ligt de lat hoger en gaan we tot het maximale. Ik raad Mischa ten zeerste aan, hij is ervaren en zit er kort op. Hierdoor houdt Mischa je scherp op zowel fysiek als mentaal vlak.

Milo Berlijn

Ik vind Philip een rustige, aimabele en gepassioneerde trainer.  Philip houdt van zijn vak en is dagelijks bezig met het verbeteren en uitbreiden van zijn kennisniveau. Hij heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en is altijd op tijd. Ondanks het feit dat mijn zin niet altijd groots is zal hij het uur Professioneel en goed invullen. Zijn brede interesse en gave achtergrond staan garant voor een leuke anekdote of een heldere mening.

Jorien Leguit

Sinds 3 jaar train ik nu bij Mischa. Hij helpt je je doelen te bereiken door je mentaal en fysiek te trainen. De trainingen zijn heel afwisselend en uitdagend. Ik ben veel fitter geworden, heb geen rugklachten meer en ben bewuster gaan leven. Mischa is heel betrokken en het is leuk om steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Marit

Ik train nu ruim twee jaar bij Bodyvit en dankzij de begeleiding van Philip heb ik mijn doelen gehaald: fit, soepel en in balans. Als drukke zakenvrouw is het niet eenvoudig om iedere week tijd te maken om te sporten, maar Philip weet met zijn begeleiding en coaching de training afwisselend en uitdagend te maken, waardoor ik toch iedere keer weer zin heb om te gaan trainen. Bodyvit biedt bovendien een afwisselend programma met diverse activiteiten zodat je er ook altijd iets nieuws naast kunt doen. Vooral veel lof voor de persoonlijke aandacht!

Boek een gratis introductie les met een van onze trainers!