Welkom bij Bodyvit sport & Health

Voor een gelukkig leven is vitaliteit belangrijk: een gezonde geest in een gezond lichaam. Helaas is het niet voor iedereen even makkelijk om fit te worden en blijven. Veel mensen voelen zich niet op hun gemak in een gewone sportschool, maar vinden het wel prettig om samen met een personal trainer, alleen of in een groep, te werken aan afvallen en een gezond lijf.

De oplossing: Personal Training en Small Group Personal Training van Bodyvit. Voor ons is een gezond leven meer dan sport of fitness alleen. Daarom bieden onze trainingen een totaalpakket voor een evenwichtige levensstijl en kwaliteit van leven. Omdat ‘fit zijn’ voor iedereen wat anders betekent, leveren wij maatwerk. Op basis van een intakegesprek stellen we voor jou een persoonlijk en betaalbaar fitplan samen.

Samen trainen is leuker en goedkoper

Bodyvit geeft Small Group Personal Training in kleine groepen van 2 tot 6 deelnemers. Je ervaart zo de voordelen van een personal trainer én van het trainen in een gezellige groep. De vriendschappelijke competitie van trainen met anderen werkt motiverend, en bovendien houd je de kosten van een Personal Training plan laag. Kijk bij de trainingen welk programma bij je past.

Sneller afvallen kan dat?

Overgewicht heeft meestal te maken met een ‘verstoorde relatie’ met voedsel. Het lichaam is door te veel verkeerde voeding uit balans en dat los je niet op met een crashdieet. De voedingsdeskundige van Bodyvit bekijkt samen met jou je eetpatroon en helpt je om de balans tussen energie-inname en energieverbruik te herstellen.

Daarnaast bieden we mensen die willen afvallen een trainingsprogramma waarbij zo veel mogelijk spieren tegelijk worden geactiveerd. Hierdoor verbrand je sneller grotere hoeveelheden energie. Gezond eten in combinatie met ons trainingsschema zorgt voor snel afvallen. Heb je de smaak te pakken? Probeer dan ook onze afslankbattle.

Maak kennis met Personal Training.

In onze eigen sport studio train je veilig en op de juiste manier. Al onze trainers zijn opgeleid en hebben hun eigen specialisme.

Je doelstelling bereiken

De intro module zijn 2 kennismaking sessies van een uur. Samen met een gecertificeerde Personal Trainer beleef je twee individuele “op-het-lijf geschreven” trainingen van 60 minuten gericht op jouw doelstellingen.Tijdens de eerste sessie wordt er een uitgebreid amnese/intake gehouden. Daarna volgt er een persoonlijk assement waarin de conditie, lichaamsanalyse, krachtverhoudingen tussen de verschillende spieren, balans, coördinatie, stabiliteit en lenigheid getest worden.