Sjotine ter Velde

Van mijn grootste hobby heb ik nu mijn werk mogen maken. Hoe gaaf is dat.

Na de geboorte van mijn oudste dochter wilde ik snel weer fit en sterk worden en kwam ik in aanraking met Personal training. Door zelf het belang van personal training te mogen ervaren heeft mij (hoewel jaren later) ertoe doen besluiten om mij om te scholen. Ik ben ook van mening dat je nooit klaar (of te oud) bent om jezelf te blijven ontwikkelen EN TE SPORTEN!

Bij mij is de sportpassie begonnen met turnen. Dit heb ik met veel inzet gedaan en deed dit ook wel aardig. Ik ben vervolgens met volleybal in aanraking gekomen en heb jarenlang regionale en korte periode landelijke competitie mogen spelen. Op dit moment is mijn grootste passie Crossfit en ligt mijn (winter)hart bij het Skiën en schaatsen.

Het is mijn uitdaging om klanten te laten ervaren dat ons lichaam tot veel meer in staat is dan je denkt. Ik wil ze vooral laten ervaren waar ons lichaam en zijn bewegingsmogelijkheden voor bedoeld zijn. Samen zullen we het doel bepalen waar je aan wil werken en dit op een zo’n effectief mogelijke manier te behalen.

Vraag gratis introductietraining aan
of bel +31 (0)725825710
    Sjotine ter velde