Osteopathie

Heeft u last van uw buik? Of heeft u lichamelijke klachten die niet overgaan?

Dan is de kans groot dat de osetopaat u verder kan helpen. De unieke kijk van de osteopaat brengt u lichaam in optimale gezondheid.

Wat is Osteopathie

Osteopathie is een therapie met een holistische kijk. Dat betekent dat het lichaam als geheel wordt gezien. Waar andere therapieën zich richten op alleen gewrichten en/of spieren, onderzoekt en behandelt een osteopaat het lichaam als geheel. Een osteopaat onderzoekt het lichaam met name op mobiliteit van o.a. spieren, gewrichten, organen (hart, nieren ect.), vochtstroom (bloed, lymfe ect.), zenuwstelsel en vrijheid van energetische stroom (vitaliteit).

Daarnaast heeft een osteopaat een vergaande kennis van hoe het lichaam werkt (fysiologie) daardoor betrekt een osteopaat o.a. voeding, rust, ademhaling en andere belangrijke aspecten bij zijn behandeling. Door de kennis van het gehele lichaam behandelt onze osteopaat (Bastiaan Krul) niet alleen klachten aan het bewegingsapparaat.  De buikorganen kennen een grote pijnprojectie elders in het lichaam, ook is er een grote mechanische verbintenis met de buikorganen en de extremiteiten. Zo stellen wij dat 90% van alle rugklachten uit de buik afkomstig zijn en ook de invloed van de buik op schouder, nek of knieklachten moet niet onderschat worden.

Heeft u klachten en helpen andere therapieën niet of niet voldoende?

Heeft u iedere twee weken een kraakje nodig bij uw therapeut en wilt u nu wel eens de oorzaak verhelpen? Of heeft u gewoon klachten en wilt u behandeld worden door een zeer goed opgeleide therapeut die tijd voor u neemt?

Tarieven osteopathie

  • Intake en 1e behandeling (1 uur)
    90,- euro
  • Vervolg behandeling lang
    90,- euro
  • Vervolg behandeling kort (alleen in overleg)
    50,- euro